Tiedonkeruun estäminen

Voit estää tiedonkeruun seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Yksityisyys-osioon
  3. Valitse Yksityinen selaus -komponentti ja napsauta Asetukset-painike-kuvaketta.

Tämä avaa Yksityisen selauksen asetukset-ikkunan.

4. Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön asettamalla kytkin ikkunan yläosassa Käytössä-asentoon.
  5. Valitse Estä tiedonkeruu -vaihtoehto.

Kaspersky-sovellus estää tiedonkeruuyritykset kaikilla paitsi poissuljetuilla verkkosivustoilla.

6. Jos haluat estää tai sallia tiedonkeruun perustuen seurantapalveluiden luokkiin:
    1. Avaa Luokat ja poissulkemiset -ikkuna napsauttamalla Luokat ja poissulkemiset -linkkiä.
    2. Tiedonkeruu on estetty oletuksena kaikissa seurantapalvelujen luokissa ja kaikissa verkkoyhteisöissä. Tyhjennä valintaruudut vastapäätä seurantapalvelujen luokkia ja yhteisöverkkoja, joille haluat sallia tiedonkeruun.